Замовити стяжку чистову (наливні підлоги 3D полімерні) найняти будівельників в Херсоні Миколаєві ціна професійних обробників

Теми блогу
Замовити стяжку чистову (наливні підлоги 3D полімерні) найняти будівельників в Херсоні Миколаєві ціна професійних обробників
09.05.2018

Наливна підлога - це один з видів чистової стяжки, з використанням бистрозастивающіх сумішей. Цей вид підлог відрізняється масою переваг нарівні з традиційною бетонною обробкою:

  • Утворює повністю герметичну монолітну поверхню без швів;
  • Лягає на поверхню тонким шаром;
  • Заливка проводиться в короткий термін;
  • Підходить як для житлових квартир і будинків, так і для промислових об'єктів.

На наливна підлога ціна в Україні вище, порівняно з бетонною стяжкою, але вартість з лишком виправдовується якісними характеристиками суміші.
Наливные полы в херсоне и николаеве заказать рассчитать цену

Особливості та технологія заливки наливної підлоги

До матеріалів наливної підлоги відносять пластичні ровнителями на гіпсовій або цементній основі, за допомогою яких виконується чистове стягування підлоги (усуваються нерівності і дефекти, поверхня готується під чистову обробку) і фінішні суміші, здатні самовирівнюватись, для остаточної обробки.

Ровнителями мають склад на гіпсовій або цементній основі і не мають властивість самовирівнювання. Швидкотверднучі суміші заливають в порядку, аналогічному при цементно-піщаному вирівнюванні:

 

1. Поверхня готується - очищається від пилу і сміття, закладаються шви і стики, наноситься і доводиться до висихання грунтовка;

2. Встановлюються маяки, службовці верхньою точкою статі;

3. Заливається суміш і розрівнюється по маяках;

4. Для ущільнення і усунення бульбашок повітря використовується голчастий валик.
заказать наливные полы в херсоне николаеве под ключ цена

Наливні підлоги, Наливна підлога, Полімерні підлоги, Підлога наливна, Устаткування, Обладнання для, Інструмент для наливної підлоги, Промисловий підлогу, Декоративні та промислові підлоги, Промислова хімія Sika · Полімерні наливні підлоги зі знижкою · Полімерні наливні підлоги оптом

Такі суміші починають застигати вже через 15-20 хвилин після заливки і закриття приміщення. Щоб отримати максимально якісний результат, потрібно ізолювати приміщення від прямих сонячних променів і протягів. Роботи повинні проводиться в період стабільності температури від +5 до +20 градусів.

Вже через 3 дні допускається проведення подальших оздоблювальних робіт - укладання плитки, заливка фінішної суміші, для якої покриття вже підготовлено - виключені нерівності і тріщини, щоб маса застигала рівномірно і не втрачала свою міцність. Наливна підлога сьогодні використовується повсюдно як в житлових приміщеннях, так і на виробничих підприємствах. У комерційних будівлях з великою прохідністю і підвищеними навантаженнями найчастіше використовуються поліуретанові в'яжучі та епоксидні суміші.

Для квартир, будинків і офісів - гіпсові і цементні розчини. Але, з огляду на різний рівень вологості в різних кімнатах, для підлоги всередині квартири також можуть використовуватися різні суміші - цементний наливна підлога у ванній, вбиральні, на кухні, а гіпсовий в сухих кімнатах зі зниженою вологістю.

нанять строителей для заливки наливных полов в херсоне николаеве

Вартість наливної підлоги в Херсоні і Україні
Як правило, на наливна підлога вартість залежить від наступних факторів:

  • Початковий стан статі - наявність великих заглиблень, тріщин;

  • Квадратура - варто зауважити, що на наливна підлога ціна за м2 скорочується в великих приміщеннях;

  • Використовувані матеріали, які визначаються індивідуально для різних об'єктів, залежно від умов експлуатації майбутньої підлоги.

Якщо Вас цікавить на наливна підлога ціна в Херсоні, плануєте замовити ремонт під ключ в Херсоні звертайтеся за консультацією та прорахунком вартості до менеджерів будівельної фірми Профі Строй.

Заказать наливные полы в херсоне николаеве профи строй

Замовити наливні підлоги в Херсоні в компанії Профі Строй

Чистова стяжка підлоги - одна з основних спеціалізацій компанії Профі Строй в Херсоні. Надаємо послуги заливки наливної підлоги, ціна якого радує своєю доступністю в поєднанні з високою якістю і довговічністю. Замовляючи наші послуги, Ви отримуєте кваліфікацію досвідчених фахівців, що працює на довговічність і надійність для Вашого будинку.

Мітки: 100% Якість, де купити в Херсоні Оголошення в Херсоні, Декоративні та промислові підлоги, Інструмент для наливної підлоги, Матеріали для наливної підлоги Від Виробника в Україні, наливна підлога, Наливна підлога Низькі Ціни, наливна підлога у ванній найняти будівельників, Наливна пол в Херсоні. Порівняти ціни та постачальників, наливна підлога вартість, Наливна підлога ціна, наливна підлога ціна в Україні, наливна підлога ціна в Херсоні, наливна підлога ціна за м2, наливна підлога ціна херсон, наливні 3D підлоги в Херсоні від компанії ПРОФІ СТРОЙ, Наливні підлоги, Обладнання для, Устаткування, підлога наливна, Полімерні підлоги, Промислова хімія Sika

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!