Замовити монолітний бетонний Армопояс найняти будівельників ціна монтажу в Херсоні і Миколаєві

Теми блогу
Замовити монолітний бетонний Армопояс найняти будівельників ціна монтажу в Херсоні і Миколаєві
09.05.2018

Армопояс представляє собою монолітну залізобетонну конструкцію уздовж стін будинку. Він служить для зміцнення і підвищення опору будови деформуючим навантаженням, таким як нерівномірна просадка будівлі і грунту під ним, різні стихійні чинники. Заливка армопояса - необхідний етап при будівництві, адже він дозволяє на значущу частину продовжити термін експлуатації побудови. Особливо важлива заливка армопояса по газобетону, оскільки його міцність і стійкість до агресивного середовища нижче, ніж у аналогів.

армопояс в херсоне залить строители нанять 

Особливості заливки армопоясу

Конструкцію армопоясу становить жорстко пов'язаний каркас з арматури, залитий бетоном. Таким чином досягається необхідна міцність. Але, настільки простий елемент будови не такий простий у виробництві і має безліч важливих тонкощів. Цим і виправдовується на заливку армопоясу ціна.

Процес монтажу армованого залізобетонного пояса підрозділяється на 3 етапи:

  1. Виготовлення армуючого каркаса - проводиться з арматури, яка задає будовою жорсткість. Першочергово проводяться роботи по установці каркаса - відрізки арматури встановлюються по кутах і периметру стіни з відстанню в 1-5 метра. Після до вертикальної основі кріпиться горизонтально нижній ряд арматури. Паралельно лежать прути з'єднують короткими перемечкамі. Аналогічним чином кріпляться і вертикально стоять відрізки, на які в подальшому в'яжеться верхній ряд арматури.

  2. Монтаж опалубки - розбірний або незнімної форми, в яку буде заливатися розчин. Перевагою розбірний опалубки є те, що вона може бути виконана з будь-якого листового матеріалу. Нерідко використовуються дошки. Незнімна ж конструкція має більшу надійність під час бетонування, оскільки її частини не можуть бути розсунуті в сторони. Від вибору типу опалубки залежить і на заливку армопоясу ціна в 2017 році.

  3. Бетонування - завершальний і один з найвідповідальніших етапів. Важливо дотримуватися норм і технічні правила, щоб сейсмопояс довго служив для захисту будівлі. Здійснюватися може заливка армопояса вручну або за допомогою насосів. Якість бетону має бути не нижче B15, а при самостійному виготовленні суміші розрахунок цементу, піску і щебеню виробляється в пропорції 1: 2: 2. Варто використовувати глибинний вібратор для видалення зайвого повітря з розчину. При такому підході виключено виникнення повітряних ям і нерівностей.

Варто пам'ятати, що армуючий пояс - монолітна конструкція, і бетонування найкраще проводити одномоментно. Заливка армопояса частинами - не найкраща ідея, оскільки при нерівномірному твердінні підвищується ймовірність появи тріщин.
 
По завершенню бетоніровки слідуюча стадія догляд та контроль. Потрібно накривати бетон поліетиленом і своєчасно поливати його водою. Це потрібно для забезпечення планомірного висихання суміші і підвищення її міцності.
 
Варто знати, що заливка армопояса в мороз відрізняється від процесу в теплий період. При негативних температурах бетон вимагає особливого догляду - в нього додають протиморозні добавки, підтримують високу температуру за допомогою гарячої води, укладають тільки після досягнення сумішшю 50% «мінімальної міцності».
 
Незалежно від того, здійснюється заливка армопояса бетононасосом або руками, особливості виконання мало чим відрізняються. Однак відрізняються трудовитрати в ході підйому матеріалів наверх стіни, робіт на висоті і власне приготування бетонної суміші. На заливку армопоясу вручну ціна висока, але її можна скоротити, скориставшись бетономішалкою.

профессиональная бригада строителей бетонщиков херсон профи строй

Заливка армопояса в Херсоні від компанії Профі Строй
Будівельна фірма Профі Строй надає послуги по монтажу армуючого поясу будинку в Херсоні. Пропонуємо на заливку армопоясу кращу ціну в Україні. Чому звертаються до нас:

  • Кваліфіковані фахівці;
  • Чітка витримка обумовлених термінів;
  • Оптимальний баланс вартості і якості

Так само у нас можна замовити будівництво стрічкового або плитного фундаменту в Херсоні, Миколаєві, Одесі

Замовляючи послуги у нас, Ви отримуєте досвід наших співробітників, що працює на довговічність Вашої оселі.

Мітки: армопояс в Херсоні ціна робіт будівельних, Армопояс найняти будівельників ціна монтажу в Херсоні, заливка армопояса, заливка армопояса бетононасосом, заливка армопояса в мороз, заливка армопояса вручну, заливка армопояса вручну ціна, заливка армопояса першого поверху в Херсоні 2018, заливка армопояса по газобетону , заливка армопояса будівельною бригадою з бетоно насосом в Херсоні, заливка армопояса ціна, заливка армопояса ціна 2018, заливка армопояса ціна Україна, заливка армопояса частинами, професійна заливка армопояса будівельника ми в Херсоні, профі лад бетонні роботи 2018 херсон ціна, будівельників найняти на заливку армопоясу в Херсоні

 

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!