Замовити проект приватного будинку в Херсоні Профі Строй

Теми блогу
Замовити проект приватного будинку в Херсоні Профі Строй
10.01.2019

Вітаю! Ви у нас на сайті, а значить вами було прийнято рішення побудувати будинок. Це вкрай важливий крок у вашому житті і не менш важкий ніж попередні. Ми проведемо вас "за руку" до самого кінця і, повірте, підсумком ви будете задоволені.
Початок будь-якого шляху починається з першого кроку. У спорті - це значення "старт", а в будівництві перший крок - це проект. Спочатку потрібно поставити задачу і зрозуміти що потрібно зробити для того, щоб дістатися до "фінішу" (переїзд і щасливе проживання в новому будинку) Ну що, на старт?
А щоб було простіше, в цій статті я поясню в загальних рисах що таке проект будинку; що входить до проектної документації; які бувають проекти приватних будинків; скільки приблизно може коштувати дешевий і хороший проект. Якщо дана інформація для вас вже не актуальна - сміливо переходите по посиланню і залишайте заявку щоб замовити проект приватного будинку в Херсоні. Ми з вами зв'яжемося.

 

Що таке проект приватного будинку

Проектна документація - це комплект креслень, який складається з декількох розділів. Свого роду докладний план. Ви озвучуєте всі свої думки і побажання щодо майбутнього будинку, а будівельники оцінюють і прораховують наскільки завдання здійсненне, складають такий план, доповнюють, коректують. Переводять ваше "хочу так" на "свою" мову, мову цифр і значень, формул, схем можливо з візуалізацією майбутнього будинку в готовому вигляді. Підсумок ви стверджуєте, після чого вся робота виконується строго за проектом. Відхилення від проекту - штука дуже погана і свідчить про низьку якість, хоча часом трапляються непередбачувані ситуації, продумати і передбачити які неможливо. В цьому випадку проект слід переробити з урахуванням нових обставин, оскільки будь-які навіть найменші відхилення обіцяють море проблем, кількість яких буде лише наростаючі як лавина, все далі віддаляючи підсумковий результат від задуманого.
Заказать проект частного дома в Херсоне профи строй

Що входить в проектну документацію приватного будинку

Склад проектної документації залежить в основному від побажань клієнта, але основа його це завжди один і той же набір розділів, а саме:

  • архітектурний розділ (АР). Все що стосується опису і пояснення зовнішнього і внутрішнього вигляду об'єкту та іншого.
  • конструктивний розділ (КР). Відображення прийнятих архітектурних концепцій і розрахункових схем.

Крім цього в проекті можуть бути так само інженерний розділ (ІР), ескізний проект (ЕП; при індивідуальному проектуванні), паспорт проекту, генплан забудови ділянки, кошторис.

Які бувають проекти приватних будинків

Розділити проекти приватних будинків можна на два типи:

  • для масового неодноразового відтворення (типові)
  • для конкретного користувача (індивідуальні)

Типові проекти приватних будинків - це готові рішення для різних площ, розраховані для багаторазового використання. Яскраві приклади будинків побудованих за типовими проектами ви могли спостерігати майже в усіх пострадянських країнах. Варіант проекту порівняно не дорогий як і матеріали, які будуть використовуватися для зведення будинку по такому проекту. ТП вважається універсальним і оптимальним так само завдяки простоті конструктивних рішень.

Індивідуальний проект приватного будинку - це скоріше втілення побажань та задумів конкретного замовника в обробці архітектора, з урахуванням конкретного ландшафту, особливостей ділянки і інших індивідуальних нюансів. Вартість таких проектів природно дорожче типових з тієї ж квадратурою.
Заказать проект частного дома в Херсоне профи строй

Скільки приблизно може коштувати дешевий і хороший проект приватного будинку

Вартість типового проекту приватного одноповерхового будинку квадратурою в 150 квадратних метрів стартує з позначки в 10-13 тисяч гривень (приблизно 500 доларів США).

Вартість індивідуального проекту приватного будинку з тієї ж квадратурою залежить від складності рішень і багатьох інших нюансів. Хороший індивідуальний проект може коштувати в два, три, а то і в чотири рази дорожче типового (від 1000 до 2000 доларів США і вище) це і зрозуміло, адже ви платите за свій ідеальний будинок.
Заказать проект частного дома в Херсоне профи строй

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!