Побудувати бетонний басейн в Херсоні

Теми блогу
Побудувати бетонний басейн в Херсоні
07.09.2018

Насолодитися власним басейном влітку - це те про що ви зараз мрієте. Вашим дітям він принесе море задоволення і прохолоди в жаркі дні.
Побудувати бетонний басейн в Херсоні допоможе вам наша компанія Профі Строй

Замовити будівництво басейну з бетону за індивідуальним проектом в нашій компанії гарантує вам:
• отримати надійну довговічну конструкцію.
• встановити будь-яке сучасне обладнання, таке як гідромасаж, підсвічування та інше.
• декорувати басейн на свій смак за останнім словом в світі обробки.
Ми можемо побудувати басейн для приватного будинку, котеджу, дачі; для спортивного комплексу, де його можуть використовувати для навчання і оздоровчого плавання. Також для дитячого закладу масового купання або для спортивної секції.

 

Яка повинна бути глибина басейну з бетону?
Перш ніж відповісти на це питання потрібно знати для кого призначений, якщо для дорослих, то це глибину можна зробити до 2-м, якщо ж ви плануєте поставити трамплін, то не менше 2,5 м, а якщо для дітей - то глибина може бути менше . Стандартні розміри басейну близько 5,5 м х 1,5 м

Процес будівництва басейну з бетону.
Для початку ми рекомендуємо підготувати проект і кошторис для бетонного басейну. Кошторис дозволить виконати роботу в строк і максимально економічно, а в проекті ми розраховуємо товщину дна і стін бетонної конструкції, армування, підведення комунікацій тощо що дозволить зробити басейн комфортним і надійним.
Вирити котлован під плавальний басейн в Херсоні може здатися досить простим завданням, проте ми завжди вирішуємо це питання з розумом. Профі Строй надає спеціалізовану техніку для риття і буріння, демонтажу бетонних конструкцій і асфальту, а там де немає можливості підвести техніку ми завжди зможемо впоратися за допомогою ручної копки. Крім усього вищесказаного у нас так само можна замовити монтаж обладнання для басейнів (противотока, фільтрів, насосів, штучних водоспадів, трамплінів і вишок, дренажної системи, освітлення, поручнів з нержавійки і багато чого іншого)

 

Розрахувати вартість басейну.
До початку робіт з будівництва басейну, потрібно обговорити наявність додаткового обладнання, такого як протитечія, штучний водоспад або фонтан наприклад. Їх можна встановити після завершення всіх будівельних робіт. Форсунки для забору і повернення води ми зазвичай встановлюємо при заливці бетону. Всі пристосування для басейну можуть істотно змінити ціну будівництва.
Для клієнтів Профі Строй передбачено кілька варіантів виготовлення бетонних басейнів: на вашу готовим проектом, ескізами або фото; так само у нас можна замовити типовий проект басейну з бетону.

Замовити виготовлення басейну під ключ.

Зв'язатися з нами дуже легко. Адреса та контакти Профі Строй є в окремому розділі справа вгорі або при натисканні на посилання.

Ми працюємо за найпростішою і ефективної системи:
1) Буквально 2-3 хвилини на телефонний дзвінок для формування заявки
2) Підбір оптимального варіанту, проектування
3) Укладення договору, передача передоплати і початок роботи
4) Доставка матеріалів, заливка бетону, монтаж обладнання
5) Всі задоволені
Телефонуйте нашим менеджерам за додатковою інформацією або відвідайте наш офіс. Ми завжди раді допомогти з будь-якого питання, що стосується будівництва або ремонту
.

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!