Замовити заливку промислового бетонної підлоги в Херсоні ціна. Розрахувати вартість бетонної промислової підлоги

Теми блогу
Замовити заливку промислового бетонної підлоги в Херсоні ціна. Розрахувати вартість бетонної промислової підлоги
05.06.2018

Промислова бетонна підлога
У приміщеннях комерційних і виробничих будівель, як правило, має місце підвищене навантаження на підлогу. Саме тому для таких приміщень проводиться заливка міцного і надійного покриття на основі бетону. Так само у нас можна замовити чорнову або чистову цементну стяжку підлоги. Промислові бетонні підлоги, залежно від використовуваних матеріалів, можуть виступати в якості чорновий чи чистової обробки. Сучасні бетонні суміші виготовляються таким чином, щоб досягти швидкого затвердіння і підвищення якісних характеристик статі:

  • Міцність і довговічність;
  • Чи не пилить;
  • Чи не чутливий до грибків;
  • Вологостійкий;
  • Різноманітність можливостей декоративного оздоблення.

Сьогодні відомі і користуються популярністю класичні бетонні та наливні підлоги. Вони мають свої переваги і використовуються в індивідуально визначених місцях.
Заказать заливку стяжки в херсоне для промышленных помещений

Технологія заливки промислового бетонної підлоги
Класичний бетонну підлогу часто використовується в складських і підсобних приміщеннях провадження у зв'язку з тим, що вони недостатньо надійно витримують повсякденні підвищені навантаження - з часом вони можуть пиліть і розтріскуватися. Як чистової обробки бетон може бути використаний при застосуванні високоякісної сировини та проведенні зміцнення верхнього шару - нанесенні так званого начинки.

Промислові бетонні підлоги, технологія яких має подібності в порядку проведення бетонних робіт, заливаються наступними етапами:

  1. Підготовка - поверхня під заливання розрівнюють для усунення перепадів висоти. Якщо бетон заливається безпосередньо по грунту, засипається піщана подушка з гравієм. Найчастіше це необхідно в позначках з високим рівнем підземних вод;
  2. Монтується армирующий шар, що представляє собою сітку із прутів арматури чи металевої сітки - він надає конструкції жорсткості і міцності;
  3. Встановлюються маяки, службовці верхньої опорою для вирівнювання;
  4. Готується і заливається бетон, розрівнюється за встановленими маяках, і утрамбовується глибинним вібратором;
  5. Укладається демпферна стрічка по периметру для запобігання розтріскування статі в подальшому;
  6. Завершальним етапом може бути кінцева шліфування поверхні підлоги і втирання зміцнюючого начинки за допомогою дискової машини.По завершенню наноситься лак. Бетонні підлоги заливаються як безпосередньо по грунту, так і по плитах перекриття.

Заказать заливку стяжки в херсоне для промышленных помещений

Заливка промислових наливних підлог

Промислові наливні підлоги відрізняються від бетонних підвищену міцність, ударостойкостью, простотою і швидкістю заливки, а також більш привабливим виглядом. На промислові бетонні підлоги ціна нижче, порівняно з наливними, але за якісними характеристиками вони поступаються наливним.

Суміш заливається на підготовлену бетонну основу і весь процес має наступний порядок:

  • Підготовка - поверхня очищається від пилу і сміття, ретельно розрівнюється;
  • Установка маяків для позначки верхнього рівня;
  • Заливка бетонної суміші і її розподіл;
  • Ущільнення і видалення зайвого повітря з розчину за допомогою голчастого валика.
  • Важливо забезпечити оптимальні умови для висихання розчину - не повинно бути протягів і прямих сонячних променів, температура в приміщенні повинна бути стабільною (від 5 до 20 градусів), вологість повітря потрібно підтримувати на рівні 60%.

На наливні промислові бетонні підлоги ціна за м2 залежить від обраних матеріалів і вихідного стану об'єкта.

Заказать заливку стяжки в Херсоне под промышленные цели Профи строй

Замовити послуги по заливці бетонної промислової підлоги в компанії Профі Строй (Херсон)
Заливка промислових бетонних підлог - одна з основних спеціалізацій будівельної компанії Профі Строй. Пропонуємо якісне виконання робіт зі спорудження бетонної підлоги будь-якої складності за конкурентними цінами. Визначається на промислові бетонні підлоги ціна за м2. Вартість робіт, як правило, залежить від квадратури приміщення і чим воно більше, тим більше знижується вартість одного метра.

Профі Строй - це вірний вибір для виконання будівельних робіт та вигідне поєднання ціни та якості!

Мітки:
залити стяжку для промислового об'єкта в Херсоні, промислові бетонні підлоги, промислові бетонні підлоги технологія, промислові бетонні підлоги ціна, промислові бетонні підлоги ціна за м2 вартість робіт, промислові бетонні підлоги ціна за м2

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!