Замовити монтаж опалубки в Херсоні Миколаєві Одесі ціна. Розрахувати вартість монтажу опалубки

Теми блогу
Замовити монтаж опалубки в Херсоні Миколаєві Одесі ціна. Розрахувати вартість монтажу опалубки
05.06.2018

Монтаж опалубки

Монтаж опалубки - основа процесу проведення бетонних робіт і найбільш відповідальний етап будівництва. У нас ви так само можете замовити бетонні роботи, фундамент або армопояс.
Опалубка являє собою конструкцію, що служить межами для заливки бетону. Завдяки їй розчин зберігає необхідну форму аж до повного висихання.

Застосовується процес установки для зведення таких об'єктів:

  • Фундаменту;
  • Плит перекриття;
  • Монолітних бетонних будівель;
  • Армуючого поясу будинку;
  • Колон, сходів, зборів;
  • Бетонних майданчиків і доріжок на подвір'ях.

Заказать монтаж опалубки в Херсоне цена. Рассчитать стоимость монтажа опалубки

Види опалубки і їх застосування

За прямим призначенням використання виділяють наступні технології:

  • Горизонтальна - використовується для монтажу опалубки фундаменту і плит перекриття;
  • Стінова - задіюється при монтажі опалубки стін і вертикальних конструкцій. Виділяють 2 види стінових конструкцій: Мелкощітовая - призначену для будівництва невеликих будинків, і крупнощитовая - застосовується при зведенні висоток і габаритних будівель;
  • Вигнута - використовувана для установки конструкцій нестандартних форм.

За способом установки і багаторазовості використання виділяють форми 3-х видів:

  • Знімна - конструкція розбірного типу демонтується після застигання бетонної суміші і використовується повторно на інших об'єктах. Вона монтується з дерев'яних дощок, брусків або фанери;
  • Незнімна - статична конструкція не знімається після застигання бетонної суміші. Найчастіше її збирають з полістирольних плит, і в подальшому вона служить додатковим матеріалом утеплювача шаром для стін;
  • Плаваюча - монтаж і демонтаж ковзної опалубки призначений для заливки монолітного «плаваючого фундаменту», погружаемого на глибину нижче рівня промерзання грунту.

Заказать монтаж опалубки в херсоне цена. Рассчитать стоимость монтажа опалубки

Особливості монтажу опалубки
Технологія формування опалубки, залежно від кінцевого призначення може відрізнятися, але в цілому процес проводиться в схожій черговості і включає в себе наступні етапи:

  • Підготовка - поверхня майданчика очищається і розрівнюється;
  • Згідно з проектом по периметру встановлюються дерев'яні бруски, які визначають кути і розміри конструкції;
  • Збір щитів розміром, рівним відстані між брусками;
  • З'єднання щитів і брусків воєдино. При необхідності проводиться установка другого ряду. До випадків, коли це потрібно, відносять монтаж опалубки для стрічкового фундаменту або армопоясу;
  • Перевірка конструкції на рівність за допомогою рівня.

Заказать монтаж опалубки в Херсоне цена

По завершенню формування основи готують піщану подушку зі щебенем, в'яжуть каркас з арматури і заливають бетон.
Опалубний каркас може кардинально відрізнятися при зведенні різних конструкцій:

  1. Монтаж опалубки для фундаменту відрізняється, залежно від типу будується опори будівлі. При зведенні монолітної плити використовується один ряд щитів уздовж периметра. Монтаж опалубки стрічкового фундаменту має на увазі спорудження 2-х рядів, об'єднаних між собою короткими перемичками. Конструкція розташовується під усіма несучими стінами і перегородками будівлі. Стовпчаста ж основа має на увазі використання глибоко заглибленою форми.
  2. Монтаж опалубки перекриття відрізняється підвищеною складністю реалізації. Конструкція складається зі стійок, які утримують поздовжні балки і вирівнюють рівень перекриття, поперечних балок, горизонтальних і вертикальних щитів.
  3. Монтаж опалубки колон має на увазі індивідуальне виготовлення щитів для реалізації конструкції нетипової форми (круглої, шестикутної і ін.).
  4. Монтаж опалубки армопоясу може проводиться з використанням розбірний і незнімної конструкції. Однак процес ускладнює факт, що здійснюється монтаж опалубки на висоті.
  5. Монтаж опалубки сходів може мати різний рівень складності. В обов'язковому порядку конструкція включає в себе поперечні балки і стійки, які утримують важку конструкцію. Але, відрізняться спосіб установки може залежно від типу сходів - наявності стінових опор, кількості маршів, прямий або спіралевидної форми.
  6. Монтаж опалубки під паркан має на увазі використання знімною конструкції, частково заглибленою під землю. Завдяки такій формі бетонні огорожі відрізняються підвищеною надійністю.

Виходячи з прямого призначення і складності реалізації визначаються на монтаж опалубки ціна і тимчасові витрати.

Заказать монтаж опалубки в херсоне цена. Рассчитать стоимость монтажа опалубки
Замовити послуги монтажу опалубки в Херсоні в компанії Профі Строй

Процес установки опалубочного каркаса має безліч особливостей і вимагає точного вивіряння і прорахунку розмірів. Якісно провести роботи самостійно не завжди представляється можливим. Тому оптимальним варіантом буде замовити послуги фахівців будівельної компанії. На монтаж опалубки ціна за роботу не висока, а якість робіт гарантовано буде задовільним.
Компанія Профі Строй пропонує послуги монтажу опалубки, вартість яких доступна для широкої аудиторії. Зробимо повний спектр робіт - від проектування до установки і демонтажу.

Мітки: монтаж опалубки стін ціна, монтаж опалубки сходів ціна, монтаж опалубки монолітних перекриттів ціна, монтаж опалубки на висоті ціна, монтаж опалубки колон ціна, монтаж опалубки армопоясу ціна, монтаж опалубки вартість ціна, монтаж опалубки стрічкового

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!