Замовити ескізний проект Херсон

Теми блогу
Замовити ескізний проект Херсон
28.01.2020

Ескізний проект - це набір документів, схем і креслень, який містить дані про розроблюваний об'єкт, його призначення, основні технічні, архітектурні та конструктивні параметри. Це спрощений вид проектного рішення, яка пояснювала б його задум і дозволяє скласти уявлення про подальші роботах.

Ретельно виконаний ескізний проект дозволяє в подальшому швидко розробити комплект робочої документації, визначити орієнтовні витрати, а також уникнути будівельних і конструктивних помилок, а значить і можливої ​​втрати часу, і грошей. До того ж, у вас буде на руках вся візуальна інформація: зовнішній вигляд будинку, внутрішнє планування, фасади, дизайн інтер'єру - це дозволить наочно оцінити, як буде виглядати результат і, при бажанні, внести якісь зміни.
Журнал вхідних в ескізний проект креслень і малюнків може змінюватися, в залежності від технічного завдання і складності проекту.

У нашій компанії Профістрой ви можете замовити ескізний проект будинку або котеджу, а також розробку повного комплекту проектної документації, необхідної для будівництва приватного будинку або облаштування заміського житлового комплексу з гостьовим будинком, спортивно-оздоровчими спорудами, паркінгом, літніми терасами і зонами відпочинку.

При створенні ескізу будинку і котеджу ми проявляємо уважне ставлення до ваших потреб, а також, сімейних цінностей і індивідуальним комфорту. Ми знаходимо архітектурне рішення, яке відображає раціонально продумане і грамотно організований простір для життя і відпочинку в заміському будинку на довгі роки.

Наш великий досвід і увага до деталей допомагають нам виконати для Вас ескізний проект індивідуального будинку або котеджу, який може включати в себе:

• Планувальну організацію земельної ділянки.
• Об'ємно-планувальні рішення заміського будинку.
• Авторський дизайн фасаду та візуалізацію екстер'єру будинку.

Створюючи ескіз будинку, ми детально продумуємо дизайн фасаду приватного будинку або котеджу, привносячи в архітектурний вигляд естетику і індивідуальність.
 
Використовуючи авторські рішення в ескізному проектуванні екстер'єру приватного будинку або котеджу, ми виконуємо оздоблення фасаду із застосуванням сучасних технологій, екологічних, довговічних і практичних у використанні будівельних матеріалів, що відповідають високим стандартам якості.
 
Завершуючи образ фасаду приватного будинку або котеджу, наша компанія проектує архітектурні елементи і розставляє акценти в дизайні фасаду.
Для пошуку відповідного рішення в дизайні фасаду ескізного проекту будинку, ми підготували для Вас кілька варіантів візуалізації екстер'єру будинку, вписаного в навколишній ландшафт, ескізний проект індивідуального будинку або котеджу, що втілює собою:

• заміський будинок в сучасному стилі
• французьке шато
• садибу в стилі модерн або російською стилі
• альпійські шале або будинок в скандинавському стилі
• англійська котедж
• особняк в романському або готичному стилі
• віллу в середземноморському стилі

Так само, в нашій компанії ви можете замовити будівництво будинку.
Будинок для нашої компанії - це місце для традиційних цінностей, сім'ї, дітей та близьких людей. Тому, ми вкладаємо в нього частинку своєї душі.

ОТРИМАЙТЕ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ ФАХІВЦЯ
error
error
Встановіть більш свіжу версію браузера!